You are currently viewing Ο αγιασμός για τη σχολική χρονιά 2019-2020 είναι πια γεγονός

Ο αγιασμός για τη σχολική χρονιά 2019-2020 είναι πια γεγονός

Η πρώτη καλημέρα για τη νέα σχολική χρονιά ακούστηκε επιτέλους στην αυλή του σχολείου μας, όπου στις 9:30 το πρωί της Τετάρτης 11 Σεπτεμβρίου 2019 πραγματοποιήθηκε ο κοινός αγιασμός του 1ου ΓΕΛ και του 1ου Γυμνασίου από τον ιερέα του Αγίου Νικολάου π. Χρήστο.

Στη σύντομη τελετή παραβρέθηκαν ως εκπρόσωποι των τοπικών αρχών και των σχολικών θεσμών οι εξής:η Περιφερειακή Σύμβουλος κ. Τάνια Δόκου, εκπρόσωπος του Περιφερειάρχη κ. Κ. Αγοραστού, ο ο Αντιδήμαρχος κ. Κ. Διαμάντος ως εκπρόσωπος του Δημάρχου Λάρισας κ. Απ. Καλογιάννη , ο Περιφερειακός Δ/ντής Εκπαίδευσης κ. Γ. Δοδοντσάκης, ο Συντονιστής και Παιδαγωγικός Υπεύθυνος των δυο σχολείων κ. Γ. Λαπούσης, οι Διευθύντριες των δυο σχολείων και οι Σύλλογοι διδασκόντων.

Ιδιαίτερα θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όσους γονείς μας τίμησαν με την παρουσία τους και φυσικά τους μαθητές και τις μαθήτριές μας.Σας βεβαιώνουμε ότι η νέα σχολική χρονιά θα είναι ένας νέος δρόμος γεμάτος προκλήσεις τις οποίες δε θα διστάσουμε να αντιμετωπίσουμε με θάρρος και σωστή προετοιμασία.Άλλωστε ποιος φοβάται, όταν έχει στο πλευρό του πεπειραμένους συνεργάτες και αγαπημένους/-ες φίλους/-ες;

Με την ευλογία του Θεού ας ξεκινήσουμε όλοι μαζί.