You are currently viewing Διοργάνωση Ημερίδας με θέμα: «Ενίσχυση της αυτοεκτίμησης και συναισθηματική ενδυνάμωση των εφήβων»

Διοργάνωση Ημερίδας με θέμα: «Ενίσχυση της αυτοεκτίμησης και συναισθηματική ενδυνάμωση των εφήβων»

To 1o Πειραματικό Λύκειο, στο πλαίσιο του Συμβούλου σχολικής ζωής, ανακοινώνει τη διοργάνωση Ημερίδας, που θα υλοποιηθεί στο κτίριο του Πειραματικού Λυκείου τη Δευτέρα, 6 Νοεμβρίου 2023 και ώρα 17:00 – 20:00 μ.μ. με θέμα: «Ενίσχυση της αυτοεκτίμησης και συναισθηματική ενδυνάμωση των εφήβων», με εισηγητή τον κ. Ευστράτιο Παπάνη και τη συνεργάτιδά του κα. Κυριακή Μερτζάνη, ψυχοθεραπεύτρια.
«Από τη δυνατότητα να λησμονούμε τη συσσωρευμένη πίκρα και τις ματαιώσεις, τις συμβάσεις, τις προσδοκίες και να αναγεννιόμαστε, κρατώντας μόνο την εμπειρία και την ευγνωμοσύνη του βιώματος»
Σύντομο βιογραφικό σημείωμα του εισηγητή
O Ευστράτιος Παπάνης γεννήθηκε το 1969 στην Αγιάσο της Λέσβου. Σπούδασε Ψυχολογία στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών και Μεθοδολογία Έρευνας σε μεταπτυχιακό επίπεδο (MSc) στο Πανεπιστήμιο Reading της Βρετανίας. Απέκτησε το διδακτορικό του δίπλωμα στην Παιδαγωγική από το Πανεπιστήμιο Κρήτης. Παράλληλα έχει τελειώσει Δημοσιογραφία και κατέχει δίπλωμα Συστημικής Οικογενειακής Θεραπείας. Είναι Επίκουρος Καθηγητής του τμήματος Κοινωνιολογίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου, ερευνητής στο Κέντρο Εκπαιδευτικής Έρευνας, Πρόεδρος της Επιστημονικής Επιτροπής για τα ΚΕΚΥΚΑΜΕΑ Β. Αιγαίου, μέλος του Δ.Σ. του Κέντρου Πρόληψης κατά των εξαρτήσεων «Πνοή» και Πρόεδρος του Συλλόγου «Φίλων του Ιδρύματος Θεομήτωρ».
Υπεύθυνοι:
Χρύσα Ψύρρα, ΠΕ 01
Θεοφανία Τζαμτζή, ΠΕ 02


Πληροφορίες: 1ο Πειραματικό Λύκειο Λάρισας (Ανθίμου Γαζή & Ηπείρου, τηλ: 2410620721, email: mail@1lyk-laris.lar.sch.gr