You are currently viewing Σημαντικές και πολλές επιτυχίες του 1 ου Πειραματικού ΓΕΛ Λάρισας

Σημαντικές και πολλές επιτυχίες του 1 ου Πειραματικού ΓΕΛ Λάρισας

Ύστερα από την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των Πανελλαδικών εξετάσεων είμαστε πολύ περήφανοι για τους μαθητές και τις μαθήτριές μας
που σημείωσαν πολλές και σημαντικές επιτυχίες. Σχεδόν το σύνολο των μαθητών του σχολείου μας κατάφερε να πετύχει και να εισαχθεί σε σχολές της προτίμησής του. Ενδεικτικά αναφέρονται: μαθήτρια του σχολείου μας εισήχθη στην Ιατρική Λάρισας (σειρά 2 η ), τρεις (3) σε σχολές Νομικής, τρεις (3) σε σχολές Φαρμακευτικής, μία (1) στη σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Τεχνολογίας Υπολογιστών, ένας (1) στην Ικάρων, τρεις στην σχολή Ευελπίδων, τρεις (3) στη ΣΜΥΑ, μία (1) στη ΣΜΥΝ, μία (1) στη ΣΜΥ, δύο (2) σε Αρχιτεκτονικές σχολές, δύο (2) σε σχολές Ψυχολογίας, τέσσερις (4) σε σχολές Βιολογίας και Βιοχημείας, μία (1) στο Μαθηματικών, μία (1) στη σχολή Χημείας, δύο (2) σε Οικονομικές σχολές, πέντε (5) σε σχολές Πληροφορικής, δεκατρείς (13) σε Παιδαγωγικές σχολές, πέντε (5) σε σχολές Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού κ.ά..
Οι μεγάλες αυτές επιτυχίες είναι το αποτέλεσμα της προσπάθειας τόσο των ίδιων των μαθητών όσο και των οικογενειών τους αλλά και των εκπαιδευτικών. Η άοκνη προσπάθεια, η οργάνωση, η επιμονή, η υπομονή και η συνεργασία όλων οδήγησαν σε αυτά τα θετικά αποτελέσματα.
Ευχή όλων τόσο της Διευθύντριας όσο και του Συλλόγου Διδασκόντων του 1 ου Πειραματικού Λυκείου είναι οι μαθητές να προχωρήσουν με τον ίδιο ζήλο και στον νέο κύκλο σπουδών που ανοίγεται μπροστά τους. Καλές σπουδές και πάντα επιτυχίες!