Δύο σχολεία μία μοναδική εμπειρία συνεργασίας

Την Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2024, είχαμε την τιμή και τη χαρά να υποδεχτούμε στο σχολείο μας μαθητές και εκπαιδευτικούς του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Λάρισας, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ελληνικής Γλώσσας (9 Φεβρουαρίου). Μαθητές και εκπαιδευτικοί και των δύο σχολείων αλληλεπίδρασαν μεταξύ τους και ανέδειξαν μέσα από εικαστικές δημιουργίες και παιχνίδια ρόλων την αξία της ελληνικής γλώσσας. Επίσης, κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, οι μαθητές του ΕΕΕΚ παρουσίασαν το τραγούδι «Ανάθεμα τα τάλαρα» που μελοποίησαν με τη βοήθεια του καθηγητή μουσικής κ. Χαράλαμπου Χαρίτου. Τους στίχους του τραγουδιού έγραψε ομάδα μαθητών του τμήματος Α4 του σχολείου μας στα πλαίσια του μαθήματος της Νεοελληνικής Λογοτεχνίας κατά την διδακτική προσέγγιση του έργου του Κ. Θεοτόκη «Η τιμή και το χρήμα»(με υπεύθυνη εκπαιδευτικό την κ. Κοντογιάννη Ιωάννα).
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους τους εκπαιδευτικούς και ιδιαιτέρως την κα Λαμπράκη καθώς και τους μαθητές του ΕΕΕΚ, Μάρκο, Παύλο, Αρετή, Αλέξανδρο, Κωνσταντίνο Γ., Μαρίτσα, Αναστάση, Βασίλη, Κωνσταντίνο Ζ.  και Αναστασία για την πολύτιμη εμπειρία που μας χάρισαν.

https://www.onlarissa.gr/2024/03/04/eeeek-larisas-1o-peiramatiko-lykeio-larisas-dyo-scholeia-mia-monadiki-empeiria-synergasias/